HANUL RĂZEȘILOR

Facilități

Ne străduim să vă oferim o experiență completă, într-un cadru autentic și plin de ospitalitate. Cu servicii variate și personalizate, ne propunem să vă satisfacem toate nevoile și să oferim cele mai bune momente.

Restaurant

Bucurați-vă de o selecție vastă de preparate tradiționale și moderne, pregătite cu ingrediente proaspete și pasiune pentru gastronomie. Descoperiți arome autentice și gusturi rafinate într-o atmosferă caldă și primitoare, potrivită pentru întâlniri de afaceri, cine romantice sau pur și simplu momente de relaxare. Barul nostru vă așteaptă cu o varietate de băuturi răcoritoare, vinuri alese și cocktailuri delicioase, pentru a completa perfect experiența culinară.

Cazare

Hanul Răzeșilor dispune de 22 de camere confortabile și primitoare, cu o capacitate totală de 54 de locuri de cazare. Fiecare cameră este amenajată cu atenție și gust, oferind un amestec perfect de confort modern și farmec tradițional.

Terasă exterioară

Profitați de vremea frumoasă și bucurați-vă de mâncarea delicioasă în aer liber. Cu o capacitate de peste 50 de locuri la mese, terasa noastră este locul ideal pentru petrecerea unor momente de neuitat alături de familie și prieteni.

Cramă rustică

Descoperiți farmecul unei crame tradiționale, unde puteți degusta cele mai bune vinuri locale și internaționale, într-un cadru autentic și plin de caracter. Bucurați-vă de atmosfera intimă și de selecția noastră premium de vinuri, perfecte pentru momente speciale.

Băcănie

Vă invităm să vizitați băcănia noastră și să descoperiți o varietate de produse și specialități locale.

Contact

Adresă

sat Hanul Ancuței, com. Tupilați, jud. Neamț

Telefon

0730 608 141
0733 692 538

Email

contact@hanulrazesilor.ro