ACASA
RESTAURANT
CAZARE
GASTRONOMIE / EVENIMENTE
AGREMENT
ACTIVITATI TURISTICE
{"visible_panels":"6","width":"900","height":"300","orientation":"horizontal","panel_distance":"0","max_openedaccordion_size":"80%","open_panel_on":"hover","shadow":"false","autoplay":"false","mouse_wheel":"false"}

*RESTAURANT*

Poposind la HANUL RĂZEȘILOR aveti ocazia să redescoperiți bucătăria tradițională românească, dar și meniuri mai sofisticate, principala componentă reprezentând-o alimentele de tip ecologic, tradiţionale, produsele de bază fiind obţinute din ferma proprie.
Doar la noi puteți savura, într-o ambianță tradițională, borşul de găină, sărmăluţele,  pâinea şi plăcintele „poale-în-brâu”, felurite soiuri de dulcețuri și murături, realizate după rețete culese din caietul de reţete al bunicii.
În cămara hanului stau frumos ordonate borcane cu murături, cu dulceţuri, zacuscă şi multe alte bunătăţi, care să dea gust sezonului rece.
Fie că optați pentru a servi preparate ale bucătăriei tradiționale românești sau intenaționale, meniul nostru este perfect conceput pentru a satisface orice poftă.